Advertisement
Novinky
Oblíbené
Anketa
Kupujete si typový projekt?
  
Odkazy
Vyhledávání
Přihlášení
Jméno
Heslo
Zapamatovat
Zapomenuté heslo?
NovinkyProjektyKontakt
NovinkyProjektyKontakt
Prodejna Nissan Stodulky

ImageZadanim projektu je vytvorit rekonverzi prostor pro prodej aut v Praze Stodulky. Z hlediska urbanistickeho je prodejna automobilu v souladu s uzemnim planem. Velkokapacitni parkoviste otevira dobry manipulacni prostor a je zarukou uspechu zejmena v Praze. Prvnim ukolem bylo proskleni jizni fasady smerem k exponovane, frekventovane komunikaci, aby bylo jasne zretelne, co objekt nabizi. Stavajici budova svou plochou 2000 m2 nabizi vyborne vyuziti pro vystaveni a prodej vozu. Zelezobetonovy skelet se sloupy ustupujicimi do interieru otevira prosklene plochy, zazemi prodejny 3 podlazni je zdene a navazuje na prodejnu. Citlivou rekonstrukci bude dosazeno uspechu v dnesni nelehke a nestabilni ekonomicke situaci.

STARA RYCHTA VŠENORY

ImageOtevreli jsme restauraci "STARA RYCHTA" v malebnem udoli Berounky na Praze zapad. STARA RYCHTA mela slozity vyvoj, po vyhoreni salu v roce 2007 byla provedena nova strecha. Do roku 2011 se zde stridali ruzni provozovatele a hospoda prezivala. Nyni nastava NOVY cas vyvoje hospody, ktera jak pevne verime Vam poskytne vse co normalni clovek potrebuje.

Dobre pivo z Plzne, z Kutne Hory a z Dublinu. Vina skladovana v puvodnich sklepnich prostorech v bohatem vyberu od ceskych, francouzskych a italskych dodavatelu. Jidlo domaci strava, stejne jako kdyz jdete k rodicum na obed, za predpokladu ze maminka nebo tatinek tedy vari.

Dobra muzika, neformalni prostredi, prijemna obsluha. 

adresa: STARA RYCHTA CLUB, Všenory, K.Mašity 216, 252 31, otevreno denne od 10:00-23:00 H 

 

Londýn přístavba
ImageNáš ateliér byl osloven pro vypracovaní řešení přístavby viného sklepa k rodinému domu 32a Maresfield Gdns, NW3 v hlavním městě Velké Británie. Po úvodních jednáních a prostudovaní místních podmínek všech regulací výstavby jsme vytvořili návrh přístavby jako podklad pro projednaní s úřady. Spolupracujeme s váženým panem  Paul Dankenem, který celou zakázku koordinuje. Dále jsme byli osloveni o vypracovaní přístavby dvojdomu nedaleko 70 Mount Pleasant Road, NW10 k hranici pozemku. Přístavbou došlo k rozšíření obytného prostoru v přízemí a citlivým napojením střechy v podkroví došlo ke kompaktnímu spojení se stávajícím domem za dodržení všech místních regulí.
SOUTEŽ

ImageSOUTEZ DREVOSTAVBA NIZKOENERGETICKEHO DOMU A SOUTEZ MINIMALNI DUM BYLY POJATY JAKO PRIPRAVA PRO BUDOUCI KLIENTY S NAROKY NA KVALITNI BYDLENI S NIZKYMI NAKLADY PROVOZU A S NIZKYMI INVESTICNIMI NAKLADY RODINEHO DOMU. OBA RD JSOU NAVRZENY PRO 4 CLENOU RODINU - PRIZEMI OBYTNA CAST S PRIMYM PROPOJENIM NA ZAHRADU, PATRO KLIDOVA ZONA. VHODNY POZEMEK ROVINY NEBO MIRNE SVAZITY. OTEVRENE GARAZOVE STANI.


Kadeřnictví na Haštalském náměstí, Praha 1
Imagenávrh a realizace ARCHÉ ateliér. Vstup z Haštalského náměstí na Praze 1.Zadaním projektu bylo vytvoření exkluzivního kadeřnického salónu v prostorách přízemí stávajícího domu ze 14.století.Idea kontrastu moderního vybavení s futuristickým vzhledem se stávajícími prostory se zdařila, s podtržením restaurovaných kamenných prvků na stěnách působící jako dekorace. Návrh dispozičního uspořádání jednoduše řeší část pro klienty salónu a část zázemí včetně kosmetické kabiny a manikůry. Hlavní a určující prostor jehož vstup je situován z Haštalského náměstí byl zachován s původními okenicemi. Za prosklenným vstupem se otevírá prostor jemuž vévodí červená barva v kontrastu s bílou a šedivou. Veškeré vnitřní rozvody byly provedeny nově, došlo k opravě všech stěn a stropů hladkými sádrovými omítkami. Pro prosvětlení prostor zázemí jako je kuchyňka a chodba bylo použito prosvětlovacích pásu s nasvícením působících velmi efektně.Podtržením celkové koncepce interiéru je vybavení od anglického designera Ross Lovegrove, ktery zpracoval kolekci pro italskou firmu Maletti Group v kombinaci se svítidli od italské firmy Esedra. Myslíme, že strávený čas nejen nad studiemi a projektem, ale hlavně na stavbě samotné byl přínosem pro spokojenost investora i klientů nově otevřeného salónu Madam v centru Prahy.