Advertisement
Novinky
Oblíbené
Anketa
Kupujete si typový projekt?
  
Odkazy
Vyhledávání
Přihlášení
Jméno
Heslo
Zapamatovat
Zapomenuté heslo?
NovinkyProjektyKontakt
NovinkyProjektyKontakt
Domek Radotín

ImagePřístavba a vestavba domu v Radotině byla řešena s důrazem na funkčnost a komfortnost bydleni.Přístavbou zádveří došlo k účelnému teplému přechodu mezi exteriérem a interiérem. V přízemí je řešeno denní bydlení, v patře vestavbou vznikl prostor pro odpočinek. Dům se nachazí na okraji Radotína v těsném sousedctví s lesem v severni části pozemku. Jižní část svažitého pozemku otevírá nádherný výhled do údolí řeky Berounky. Přístupové podminky jsou zajištěny po zpevněné komunikaci navazující na místní komunikace. Dobrá dopravní dostupnost do centra Prahy umocnuje pohodlí bydlení v klidné lokalitě Radotína.


Rekonstrukce statku a novostavba skladu
ImageZadanim projektu bylo rekonstrukcí vytvořit zázemí firmy s prodejní velkoobchodní plochou pro prodej alkoholických nápojů.Původně se jednalo o statek, který byl ve velmi žalostném stavu. Kompletní rekonstrukcí a vestavbou v první etapě byly vytvořeny nejen reprezentativní prostory firmy, ale i prostorné prodejní plochy. V druhé etapě byla provedena přístavba skladu, která tvoří vstup do areálu firmy a vestavba bytů v podkroví pro zaměstnance.
Všenory bydlení pro seniory
ImageZáměr investora vlastnící statek v intravilanu obce Všenory bylo vytvořit příjemné bydlení pro seniory s využitím stávající stodoly v které by vestavbou vzniklo relaxační centrum s bazenem, knihovnou a malym kinosalem. Rodinný dům pro bydlení by byl rekonverzí změněn pro zázemí služeb a zaměstnanců. Situace na stísněném pozemku po vybouraní kolen bude mozno postavit novostavbu přízemního domu s přímými vstupy do jednotlivých bytů pro seniory. Celý projekt byl vytvořen s ideou důstojného stáří v rekreační oblasti Prahy západ v blízkosti řeky Berounky. Od prvotních skic na místě budoucí stavby, přes studii pro odsouhlasení záměru jsme dospěli k projektu pro vydání územního rozhodnutí s vroucným přáním zdárného financování budoucího záměru za spoluúčasti Evropské Unie v Bruselu.
Vila Babice
ImageStudie rodinného domu v Babicích u Řehenic byla výzvou pro vytvoření jednoduchého funkčního domu s využitím alternativních zdrojů energie.Investorem danné zadání - RD pro 5 členou rodinu s pohodlým a komfortem. Celková koncepce domu se podřizuje funkci bydlení s jasnými rovnými tvary vycházející s funkcionalismu.
Zámek ve Všenorech

ImageZámek ve Všenorech byl v 18.století barokní budovou, k níž bylo později přistavěno druhé křídlo. Nynější pseudobarokní podobu zámku dal v letech 1928-1929 Hanuš Kasalický (potomek Jana Kasalického z Kaštic) vlastnicí zámek do roku 1946. V dalším poválečném období byla v zámku knihovna a později za dob socialismu školka pro děti.

 

 

 

<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Další > Konec >>

Výsledky 1 - 9 z 25