Advertisement
Novinky
Oblíbené
Anketa
Kupujete si typový projekt?
  
Odkazy
Vyhledávání
Přihlášení
Jméno
Heslo
Zapamatovat
Zapomenuté heslo?
NovinkyProjektyKontakt
NovinkyProjektyKontakt
Novostavba prodejny nábytku, Kolín
ImageProjekt zpracovává řešení novostavby prodejny nábytku firmy Adamec v Kolíně.Pozemek  pro novostavbu prodejny se nachází na exponovaném místě v Kolíně u hlavní silnice  směr na Prahu. I z tohoto důvodu  je kladen velký důraz na architektonické ztvárnění a návrh vytvořený ateliérem Hofman+ Marqez, doznal mnoha změn oproti původním návrhům hlavně z důvodů finančních.
Avšak smělou architekturou se může zařadit vedle významných realizací v Kolíně v posledních letech.
Půdní vestavba bytového domu, Kutná Hora
ImageZadáním projektu pro stavební povolení bylo vytvoření bydlení v prostoru stávající nevyužívané půdy pro mladou rodinu s dvěma dětmi. Dispozice vznikla podle potřeb rodiny s ohledem na světové strany, kdy vstup do půdního prostoru je řešen logicky pokračováním stávajícího schodiště.
Rekonstrukce půdy činžovního domu, Kutná Hora
ImageNávrh představuje skicu rekonstrukce půdy. Návrh realizuje dvě samostatné bytové jednotky s obytnou kuchyní, ložnicí a pracovnou nebo šatnou. Díky konstrukci střechy je možno realizovat rozměrné úložné prostory v místě patra, přístupné z pouze z jednoho z bytů.
Přístavba a úprava domu, Říčany
ImageRekonstrukce RD s přístavbou samostatné jednotky navazující na severní straně domu. Přístavba jasně a přímočaře navazuje na stávající rodinný dům s ohledem na zajištění anonymity zahrady. Přístavbou bylo zajištěno jedno otevřené garážové stání a jedno stání uzavřené v prostoru garáže.
Rekonstrukce RD, Černošice
Image Projekt zpracovává rekonstrukci staršího RD. Hlavním požadavkem bylo zvětšení obytného prostoru tak, aby dům mohl být pohodlně obýván dvojící mladých manželů a jejich dvou dětí. Důležtým požadavkem bylo citlivé zachování původního rázu domu, neboť tento je situován ve staré zástavbě.
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Další > Konec >>

Výsledky 19 - 25 z 25