Advertisement
Novinky
Oblíbené
Anketa
Kupujete si typový projekt?
  
Odkazy
Vyhledávání
Přihlášení
Jméno
Heslo
Zapamatovat
Zapomenuté heslo?
NovinkyProjektyKontakt
NovinkyProjektyKontakt
Přístavba Sokolovny, Zbraslavice
ImageProjekt řeší rekonstrukci stávajícího objektu a přístavbu, která zvětší kapacitu stávajícího objektu a vytvoří zázemí pro sportovní vyžití. Stávající objekt v současné době slouží jako kinosál, pořádají se zde kulturní akce. Novou přístavbou se funkčnost objektu rozšíří, nejen na kulturní využití, ale i sportovně-rehabilitační činnost.

Přístavba přímočaře a funkčně navazuje na stávající objekt v zadní části. Přístavbou vzniknou nové prostory pro sportovní využití, které bude přímo propojeno se stávajícím objektem. Přístavba dále řeší hygienické zázemí a šatny pro sportovní využití venkovního areálu. Rehabilitační centrum spočívá v prostorách nového fitness, sauny a jeho zázemí. Je zde počítáno s plným využitím objektu pro sportovní akce. Rekonstrukce stávajícího objektu vytvoří plnohodnotný prostor s novou přístavbou pro rekreaci a odpočinek obyvatel Zbraslavic, ale i rekreantů.Zbraslavice jsou vyhledávaným místem odpočinku v létě i v zimě.

Stávající stav

Image

Stávající objekt sokolovny; původní objekt postaven před 100 lety sloužící obci sokolské, částečně podsklepená dvoupodlažní budova se sedlovou střechou a nevyužitým podkrovím, zastavěná plocha cca 397 m2, cihelné zdivo, stropy nad suterénem částečně klenuté, částečně betonové, stropy nad přízemím dřevěné trámové , nevyužitý půdní prostor s dřevěným krovem (stojatá stolice), krytina Eternit. Nosné konstrukce bez viditelných statických poruch, vlivem poruch rozvodů zdravotechniky a nedostatečného větrání zdivo místy mokré, případně i s výskytem plísní. V suterénu centrální kotel na tuhá paliva – dožilý, rozvody vody a kanalizace v špatném stavu. Elektroinstalace v provozu, neodpovídá současným ČSN. Nově navrženou přístavbou dojde k rozšíření stávajících prostor.

Navrhované řešení

Image
Jedná se o přístavbu relaxačního a masážního centra s fitnessem, bazénem a saunou a se sociálním zázemím ke stávajícímu objektu čp.231 ve Zbraslavicích. Přístavba je jednopodlažní o výšce cca 4400 mm. Půdorysný tvar je L. Půdorysné rozměry jsou cca 8,0 x 30,65 m. Střecha nad novou přístavbou je plochá. Přední část přístavby je z větší části prosklená. Novostavba bude od stávajícího objektu oddilatována.

Realizace

Image Image
< Předchozí   Další >